Reflexions de La Gata Maula

Quan els meus plans es destoroten, penso amb la frase:
"Els plans de Déu no són els meus plans"


Penso que molt cops no em faig a la idea, de que en aquesta vida només estem de pas i que tot es passa en un vol...com diu el tango d'en Gardel "que es un soplo la vida...."
I això ara perquè ho comento? Doncs, quan el passat diumenge 14 de maig cantant a missa gospel a S.Joan d'Horta vaig fer-me la fractura del peu, tenia molts plans preparats al meu cap i de sobte va passar el que no tenia previst en els "meus plans". Vaig intentar agafar-m'ho en "plan.....no passa res", aixi descansaré, tinc una lesió a l'espatlla la metgesa m' ha dit que he de fer repòs relatiu  i....bla bla bla bla... q si vols caldo.....doncs, pren-te dues tasses😂


Es cert que he tingut algún moment de "baixo" evidentment, però cada cop que l' ànim cau, intento recuperar forces pregant, meditant, buscan les eines emocionals, amb profesionals quan cal, penso que el pitjor es aturar-te i no intentar fer res.
Mireu, jo he estat habitualment una persona que sempre he vist l' ampolla mig buida, però des de fa temps, gràcies a Déu i al meu marit, familia, amics de dintre i fora del cant gospel i metges també, estic fet un tomb cap a la positivitat, per tant l'ampolla està mig plena.


Tot el que em passa, segur q és per alguna raó, no sempre ho veig a la primera, ho intueixo cada cop d'una manera diferent, però crec que l'actitud que hi posem enfront dels problemes de la vida, ha de ser la de donar gràcies, sí, incloent el... m'he trencat un peu, no es cap drama, si miro cap amunt, si alço els ulls al cel, si confio i em deixo només amb Ell, tot és més fàcil.


Ara he d'aprofitar i gaudir de molts moments per a mi, per a llegir, reflexionar, mirar pelis de les que m'agraden, escoltar música,  cantar gospel i guauuuuu....puc anar tranquil·la als assajos perque em porta el meu Paco amb cotxe 😍


M'he sentit molt...però molt estimada, pels meus i per tots, tinc que donar moltes gràcies a Déu per tenir tot el que tinc, també pel meu lloc de feina, que fan que no em preocupi de quan podré tornar i això avui en dia és per a donar gràcies a Déu constantment.


I just en mig d'aquest dies, gaudir com he pogut, d'un stage de Gospel (gràcies per fer-ho possible Joan&Sara i equip) amb Malik, supergran director i cantant que transmet el cant i l'espiritualitat  amb molta força.


Realment ha estat un privilegi poder estar allí amb tots vosaltres, m' heu ajudat tant en tots moments, els dels meus dos cors; Sons de Gospel i H2 Oh❤(tanto monta monta tanto)i de la resta de Cor d cors, no posaré noms i aixi esteu tots mentats.


Només vull acabar comentar-vos, que aquesta experiència de escoltar i cantar al Cor amb el "cor" des d'un lloc especial i escollit per mi, al final de l'altar, només guiada per vosaltres, els meus companys, amb les vostres veus i moviments, ja que al estar asseguda a la cadira no veia als Directors, us puc assegurar que ha estat un plaer cantar  d'aquesta manera, és difícil d'explicar amb paraules, però si que ho podeu imaginar amb una cançó que a tots ens omple i us ho dic amb el cor, perquè així ho sento...Amazing grace!

La gata maula 😻 (ja sabeu 🙋)

Escribir comentario

Comentarios: 0